Takipçisi çok olan dünyaca ünlü yıldızlar

Sosyal medyanın etkisi ile birlikte, dünyaca ünlü yıldızlar arasında da takipçi sayısı rekabeti devam ediyor. Özellikle instagram üzerinde devam eden süreç beraberinde son derece keyifli bir rekabeti de getiriyor. İnstagram’ın zirvesinde Instagram resmi hesabı yer alırken, dünyanın en popüler oyuncuları, şarkıcıları da bu listede yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız liste üzerinden rekabete tanıklık etmeniz mümkündür.

İnstagram, dünyanın en popüler online paylaşım platformu olarak dikkat çekiyor. Aktif olarak 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Akıllı telefon sahibi olan kişilerin neredeyse tamamında bulunan bu uygulama, aynı zamanda takipçi savaşlarına da sahne olmaktadır. Tüm bunların yanında bazı hesaplar ile yarışmanın mümkün olmadığını da ifade edebiliriz.

İnstagram uygulamasını dünyanın her bir yanında insan kullanmaktadır. Sizler için hazırladığımız liste üzerinden en çok takipçisi olan isimleri ve kaç kişi tarafından takip edildiklerini öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda, ünlü kişiler sosyal medya hesaplarını gelir kapısı olarak da kullanmaktadır.

En çok Takipçiye Sahip ünlüler

  • Christiano Ronaldo; Listenin başında bir futbolcu yer alıyor. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Portekizli isim aynı zamanda sosyal medya fenomeni konumda. 260 milyondan fazla takipçiye sahip olan futbolcu, Dünyada sosyal medya üzerinden en fazla gelir elde eden insanlardan biridir.
  • Ariana Grande; Listenin ikinci sırasında ise, güzelliği ve sesi ile dünya çapında bir yıldız olan 1993 doğumlu Grande yer almaktadır. İnstagram’ın gerçek kraliçesi konumunda olan isim 220 milyondan fazla takipçiye sahiptir.
  • Dwayne Johnson; WWE kariyerinin yanında, oyunculuk ile kendine hayran bırakan ünlü isim, İnstagram’da en fazla takipçiye olan isimlerden biridir. 220 milyonu aşkın takipçisi ile dikkat çekmektedir.
  • Kliye Jenner; Gerçek bir sosyal medya fenomeni olan Jenner, attığı her fotoğraf milyonca beğeni alan isimlerden biridir. Aynı zamanda dünyanın en fazla beğeni alan hesabı da ona ait.
  • Selena Gomes; Dizi film projelerinde de yer alan ünlü şarkıcı, dünya genelinde 200 milyonu aşkın instagram takipçisi ile dikkat çekiyor.
  • Kim Kardishian; Özel hayatı ile dikkat çeken Kim Kardishian 200 milyonu aşan takipçi sayısı listemizde yer almayı başarmıştır.
  • Lionel Messi; Listede yer alan bir diğer futbolcu ise Arjantinli yıldız Messi. İnsanların hayranlıkla izlediği futbolcu futbol kariyeri yanı sıra aile beraber olduğu içerikler de paylaşıyor. Messi 180 milyondan fazla takipçisi ile listemizde yer almayı hak ediyor.
  • Beyonce; 2000’e yakın gönderisi bulunan Beyconce, dünyanın en çok beğeni alan paylaşımlarından birine sahiptir. Ünlü isim 160 milyonu aşkın takipçiye sahiptir.

Takipçisi çok olan dünyaca ünlü yıldızları sizler için bu şekilde sıralamak mümkündür. Liste zaman zaman değişime uğrasa da ilk sırada yer alan Ronaldo sürekli olarak ivmeli bir artış gösteriyor. Yeni güncel listeleri takip etmek için sitemizi tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir