Instagram Hikayeleri Nasıl İndirilir?

Instagram, dünyanın en popüler sosyal medyasının başlangıcıdır. Son açıklanan verilere göre ülkemde 34 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı var. Bu verilere göre dünyada en fazla kayıtlı Instagram kullanıcısına sahip ülkeler arasında 6. sıradayız.

Instagram Hikayelerini Nasıl İndirebiliriz?

Instagram kurulduğu günden bu yana birçok değişiklik geçirdi. Uygulama programı ara yüzünün yanı sıra özellikler açısından sürekli güncellenen platform, rakiplerden klonlanan özelliklerle kullanıcı sayısını artırmayı başarıyor. Teknoloji meraklılarının bildiği gibi Instagram hikayeleri artık platformun en çok kullanılan özelliklerinden biri. Instagram profilinde çok sayıda resim ve21ya video paylaşmak ve profil bilgilerini doldurmak istemeyen kullanıcılar için hikaye özelliği sayesinde gerçek zamanlı konum kolayca paylaşılabiliyor.

24 saat içinde silinen hikayeler resim veya video olarak yayınlanabilir. Ayrıca yeni eklenen Instagram anlık görüntü fonksiyonu yardımıyla arkadaş ekleme, soru cevap ve oylama fonksiyonları da etkileşimi artırdı. Kullanıcılar ayrıca arkadaşlarının veya ünlülerin Instagram hikayelerini yeniden paylaşabilir.

Bu nedenle birileri zaman zaman Instagram hikayelerini indirip düzenlemek isteyebilir. Instagram hikayelerini kolayca indirmenizi sağlayan kullanışlı ve pratik bir yöntemden bahsedeceğiz. Ayrıca cep telefonunuza herhangi bir uygulama indirmenize gerek yoktur.

Instagram hikayelerini tamamen internet tarayıcınız üzerinden cep telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tabii bunun için hikayesini indireceğiniz profilin herkese açık olması gerekiyor. Çünkü hikayeye göz atarken bir monitör görüntüsü alırsanız, bazı kullanıcılar bunu gizlice yapmak isteyebilir, Farklı kullanıcıların hikayelerini indirmek için cep telefonundan ekran fotoğrafı çekme veya ekran kaydı alma özelliğini kullanarak hikayeleri indirebilirsiniz. Ayrıca doğrudan indirmek isterseniz Storysaver adında benzer web sitelerini kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir