Instagramda hikayeye link ekleme

Sosyal medya uygulamaları arasında en fazla tercih edilen platform olan Instagram, milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Her geçen gün kullanıcı sayısının da aktif bir şekilde arttığını ifade etmek gerekiyor. kullanım oranında sık şekilde meydana gelen artış, kullanım amacının da değişmesine neden olabilir.

Günümüzde reklam sektörünün sosyal medya üzerinden şekillendiğini net bir şekilde ifade edebiliriz. Instagram üzerinden reklam yapmak ve bu şekilde gelir elde etmek söz konusudur. Fakat çok basit bir işlem olmadığının da altını çizmek gerekir. Belli bir hedef kitleye hitap eden takipçi ve yüksek etkileşime sahip olan bir sayfanız olması gerekir. Bunu sağlamanız halinde, reklam teklifi alabilir ve doğru bir şekilde reklam yapabilirsiniz.

Hikayeye url ekleme

Instagram üzerinde hikayeye link eklemek, çok sık tercih edilen popüler yöntemlerden biridir. Bu yöntem reklam verirken ve kullanıcı profilini farklı adreslere yönlendirmek için de tercih edilmektedir. İlk zamanlarda link eklemek için 10000 takipçiye sahip olunması gerekir.

  • Instagram uygulamasında link eklemek için en başta uygulamaya giriş yapılması gerekir.
  • Hikaye kısmına gelerek paylaşım yapılacak olan video ve görsel seçilebilir.
  • İsteğinize göre bunlar üzerinden düzenleme yapabilirsiniz. Müzik eklemek ve efekt gibi düzenlemeler yapılabilir.
  • Sonrasında da bağlantı seçeneğine tıklanır.
  • Açılan URL kısmına paylaşmak istenen sayfanın linki yapıştırılır.
  • Ön izleme ile kontrol ettikten sonra işleme koyabilirsiniz.

Sosyal medya uygulamaları hakkında net bilgi almak ve sürçleri değerlendirmek için sizlere sunduğumuz yazıları takip edebilirsiniz. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Instagram uygulaması, günümüzde en sık tercih edilen paylaşım platformlarından biridir. Çok geniş bir alanda hizmet vermesi, tercih edilmesi noktasında önemli süreçleri doğurur.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir