Çok Kazanan Tiktokerler kimlerdir?

Tiktok, sosyal medya üzerinde kendi düzenini yaratan, son zamanların en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biridir. Diğer platformlara oranla para kazanma ihtimalinin daha fazla olması, çok fazla talep görmesine neden oldu. Sizler için çok kazanan tiktokerler kimlerdir sorusuna yanıt arayacağız.

Tiktok uygulamasında kazanç elde etmek için çeşitli yöntemler vardır. Bunlar arasında en geçerli olan markalar ile iş birliği yapmaktır. Yapılan iş birlikleri üzerinden marka ve ürün tanıtımı ile kazanç elde etmek mümkün olmaktadır.

Tiktoker Kazançları ne kadar?

  • Charli D’Amelio; 100 milyondan fazla takipçiye sahiptir. Bu anlamda ilk Tiktoker olduğunu ifade edebiliriz. Şahsın video başına 16 – 40 bindolar arası para kazandığı ifade edilmektedir. Bu anlamda en çok kazanan tiktoker olduğunu ifade edebiliriz.
  • Addison Rae Easterling; 10-26 bin dolar aralığında video başına gelir elde eden Rae, bu anlamda ikinci sırada yer almaktadır.
  • Bella Poarch; Bella Poarch aynı zamanda modellik de yapmaktadır. Mimikleri sayesinde çektiği videolar çok fazla izlenen tiktoker, 7-18 bin dolar video başına gelire sahiptir.
  • Dixie D’Amelio; Listenin ilk sırasında yer alan Charli D’Aemlio’nun ablası video başına 6-17 bin dolar arasında kazanca sahiptir.
  • Spencer X; Tiktok uygulaması üzerinden en çok kazanç sağlayan erkek durumunda Video başına 5200-13,000 dolar arasında gelir elde ediyor.
  • Türkiye’de ise Tiktok ile kazanç elde edenler listesinde CZN Burak ilk sırada yer almaktadır. Video başına 3000-7600 dolar kazandığı bilinmektedir.

Tiktok ile para kazanmak

Tiktok, günümüzde en çok tercih edilen video paylaşım platformlarından biridir. Bunun en büyük nedeni ise, kazanç elde etmenin, pazarda yer sahibi olmanın daha kolay olmasıdır. İçerik açısından Youtube kadar uğraştırıcı değildir. Çok fazla zaman süren videolar çekmenize gerek yoktur. Kısa süreli ve eğlenceli videolar çekerek bu platform üzerinde yayınlayabilirsiniz. Aynı zamanda Tiktok için çektiğiniz videoları diğer sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşmanız mümkündür. Bu durum Tiktok’u daha çok tercih edilir bir hale getirmektedir.

En çok kazanan Tiktokerlar kimlerdir sorusu, bu platform üzerinden kazanç elde etmek isteyen kişiler tarafından merak edilen sorular arasında yer alıyor. Sizlere yazımızın başında listeyi sunduk. Bu listede Türkiye’den sadece CZN Burak yer almaktadır. CZN Burak, eğlenceli yemek videoları üreten bir şeftir. CZN Burak ile alakalı çok sayıda videoyu sosyal medya platformları üzerinde rahatlıkla görebilirsiniz.

Kazanç nasıl elde ediliyor sorusu da merak edilen bir diğer konu. Markalar ile yapılan işbirlikleri üzerinden, viral reklam yöntemleri ile kazanç elde etmek mümkündür. Sosyal medyada çok sayıda takipçiye ulaşmak, kişiye kanaat önderi olma şansı verir. Kişilerin ilgisini çeken fenomenler tarafından tanıtılan markalar, ürünler bir anda popüler olur ve tanınmaya başlar. Bu aslında günümüzün en çok tercih edilen pazarlama yöntemidir.

Tiktok Hizmetlerimizi incelemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.iyibudur.com/hizmetlerimiz/tiktok

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir