Etkili sosyal medya araçları

İşletmeler, dijital pazarlama kanallarını yönetmek için bazı sosyal medya araçlarına ihtiyaç duyarlar. Dijital kampanya temellerini daha etkin bir hale getirmek isteyen tüm işletmeler, sosyal medya planlama araçlarını kullanmak zorundadır. Bu konu için sizlere hazırladığımız liste üzerinden yardımcı olacak araçları tanıyabilirsiniz. Kişisel ve kurumsal markanız için sosyal medya kanallarında yüksek verimlilik elde etmek için neler yapmanız gerektiğine dair bilgileri de sitemizde bulabilirsiniz.

En iyi sosyal medya araçları nedir sorusuna yanıt bulmadan önce, sosyal medya planlama araçlarının kullanım alanlarını açıklamak gerekir. Sosyal medya kanalları tüketici ve markalar arasında direkt olarak köprü görevi görür. Markalar bu kanallar aracılığı ile ürünlerine duyulan ilgi ve merakı arttırır. Bunun üzerinden de dönüşüm ve etkileşim olması mümkün olur. Bu noktada, sosyal medya planlama araçları sayesinde müşteri hizmetleri konusunda etkili çalışmalar yapılabilir.

Hootsuite: Facebook, Linkedln ve Twitter gibi çok sık tercih edilen platformlar üzerinde çok sayıda sosyal içerik yönetme imkanı sunar. Piyasada yer alan sosyal medya araçlarından en iyisi olarak bilinir. Aynı zamanda kullanıcılar tarafından pratik sosyal medya planlama aracı olarak gösterilir.

MeetEdgar: Bu ara sayesinde önemli içeriklerinizi yeniden gönderme aşamasında planlama yaparak otomatikleştirir. Gönderinizin daha büyük bir kitleye daha yüksek etkileşim oranı ile ulaşmasına yardımcı olur.

Sprout Social: Sprout Social, sosyal medya planlama araçlarından çoğunda olduğu gibi güncellemeler planlama noktasında etkilidir. En başta çok temiz bir ara yüzü vardır.

Buffer: Twitter, Facebook, Linkedin  uygulamaları üzerinden içerik paylaşmak için tercih edilen basit fakat etkili bir araçtır. Sosyal medya kanallarını düzenli olarak günceller. Yeterli kaynağı olmayan işletmeler için ideal araçlar arasında yer almaktadır.

En etkili sosyal medya araçları dediğimiz zaman akıllara bunlar gelmektedir. Sosyal medya yönetimini en doğru ve etkili bir şekilde yapmak için bu seçenekleri tercih etmeniz gerekmektedir. Sitemiz üzerinde yer alan diğer bilgiler de sosyal medya planlama ve uygulama noktasında sizler için önemli bilgiler sunar. Bu anlamda siz de bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir