İnstagram sayesinde ünlü olan kişiler

İnstagram sayesinde ünlü olan kişiler, instagram hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile dikkat çeken kişilerdir. Genel olarak İnstagram kişisel anlamda büyük çapta fenomenler yaratmaktadır. Bunun yanında farklı mecralarda tanınan ve bu ününü instagram üzerinde arttıran kişiler de olduğunu ifade edebiliriz. Sosyal medyanın tüm mecraları aslında bir bütünün parçalarıdır. Şu an da sosyal medya ile ünlü olan kişilere baktığımız zaman, her mecrada aktif olduklarını görebiliriz.

İnstagram sayesinde ünlü olmak için, ilk olarak kendinize has bir tema belirlemeniz gerekiyor. buna konsept ismi de verilebilir. Bu konsept üzerinden hareket etmeli ve içeriklerinizi buna uygun olarak hazırlamalısınız. İnstagram eski zamanlarda sadece fotoğraf paylaşma imkanı veriyordu. Bu nedenle insanlar sadece güzellik ve yakışıklılıkları ile ön plana çıkıyordu. Günümüzde ise bu durumda değişiler yaşandı. Artık İnstagram videoları ile ünlü olan çok sayıda kişi olduğunu ifade etmek mümkündür.

Sosyal medyanın en büyük gücü, kısa süre içinde insanın tepeye çıkartmasıdır. Fakat artık ünlülük eskisi kadar uzun sürmeyebilir. Gündem çok çabuk değiştiği için popülerlik çabuk kaybolan bir durum haline geldi. Kişinin popülerliğini koruması için sürekli olarak kendini geliştirmesi ve yenilikler yapması şarttır. Aslında eksiye oranla değişen bir durum söz konusu değildir. Sadece ünlü insanlar artık daha göz önünde yer almaktadır.

İnstagram ile ünlü olmak

Türkiye’de çok büyük bir kesimin hayali instagram ve diğer sosyal medya mecraları sayesinde ünlü olmak. Oyuncu, şarkıcı ve benzeri meslekleri yapmak isteyen kişiler bu anlamda en kısa yol olarak sosyal medya platformlarını görmektedir. Taklit yeteneklerini, mizah yeteneklerini ya da farklı bir yeteneğini kullanarak insanlar tarafından bilinmek isterler.

İnstagram’ın gücünü şu şekilde açıklamak mümkündür. Dizi yapımcıları, cast seçimleri için ünlü kişilerin instagram takipçi sayılarını bakmaktadırlar. Bu da instagram takipçi sayısı yüksek olan kişinin ünlü olmasını daha kolay hale getirmektedir. Burada önemli olan tek nokta kişinin kaç kişi tarafından takip edildiğidir.

  • Çağrı Taner instagram ile ünlü olan en zengin kişiler arasında yer almaktadır. Mizah sayfası yönetir ve çekişilişler ile takipçi sayısını arttırır. Eğlenceli videolar sayesinde kısa süre içinde 10 milyonu geçen takipçi sayısına ulaşmayı başarmıştır.
  • Aykut Elmas, belki de son zamanlarda instagram çıkışlı en yetenekli kişidir. İlk olarak Vine uygulamasında çektiği skeçler ile insanların merakını uyandırmıştır. Fakat asıl patlama İnstagram ile gelmiştir. Çektiği eğlenceli skeçler ile takipçi sayısını arttırmaktadır.
  • Nusret, her ne kadar ünlü olsa da global anlamda bilinirliğini arttırmak için sosyal medyayı ve özellikle instagramı en etkin kullanan kişilerden biridir.
  • Duygu Özaslan’da bu listeye eklenebilir. Kısa süre içinde instagram paylaşımları ile ünlü olmayı başarmıştır.
  • Aslı Bekiro’da instagram fenomenleri arasında yer alan oyunculardan biridir.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir