Twitch uygulamasıyla nasıl para kazanılır?

Twich’ten nasıl para kazanırım? Twitch uygulaması ile nasıl para kazanılır sorusu, merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Günümüzün en çok dikkat çeken video platformu hakkında sizlere merak edilen konuları yanıtlayacağız. Abone sayısı ve izleyici sayısına göre elde edilen gelir değişim gösterebilir. Aynı zamanda farklı yöntemler de vardır. İnternette zaman geçirmeyi seven kişiler için para kazanma şansı son derece fazladır. Bunun için gerekenleri bu yazımızda sizlere aktaracağız. Twitch, daha çok oyun severlere hitap eden bir platformdur. Fakat yayıncıların farklı türde yayın yaptıkları da bilinmektedir.

Twitch uygulamasıyla nasıl para kazanılır sorusu, popülerliğiniz ile alakalıdır. Kanalınız ne kadar beğeni, yorum alırsa ve ne kadar oyun oynarsanız takipçileriniz de kanalınıza bağış yaparlar. Fakat bu bağıştan hemen yararlanmanız mümkün olmaz. Görüntülenme sayısının artması ve Twitch ile ortaklık kurmanız gerekiyor. Ortaklık kurmak için ilk olarak 5000 takipçiye erişmeniz yeterlidir. Sonrasında da kullanıcılar 4 dolar karşılığında size bağış yapabilir. Twitch’e ortaklık teklifi yaptıktan sonra onay beklemeniz gerekiyor. Onay gelmesi halinde siz de artık Twitch üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. 4 dolardan Twitch komisyon almaktadır. Size 1.2-1.5 dolar aralığında bir ücret kalır.

Uzman kişilerin bu konularda önerileri vardır. Kullanıcıların saat başına 3-4 reklam tercih etmeleri önerilmektedir. Reklamlar, uygulamaların ayarlarından kontrol edilir. 100 dolar birikmesi halinde para direkt olarak hesaplarınıza aktarılmaktadır. Takipçi sayısı ile kazançlarınız paralellik gösterir. Eğer 1000 kullanıcı 3 dakikalık reklamı atlamadan izlerse 3000 dolar kazanabilirsiniz.

Twitch ile para kazanma

Twitch ile para kazanma yöntemlerinin henüz yeni olduğunu biliyoruz. Bu nedenle yeni iş modellerinin tasarlanması söz konusudur. Fakat ana fikir olarak çok kişi tarafından takip edilmeniz ve videolarınızın izlenmesi gerekiyor. Bu sayede düzenli olarak gelir elde etme şansına sahip olabiliyorsunuz. Diğer platformlara oranla kazanç için daha sık tercih edilen bir platformdur. Kazançlarınızı görebilir ve çekebilirsiniz. Youtube ise çok farklı bir sistem ile karşınıza çıkar. Aynı zamanda bağış sistemi de yoktur. Bu nedenle Twitch daha para odaklı demek mümkün olur.

Twitch ile yayın yaptığınız zaman, bağış alabilir ve bu sayede kazanç elde edebilirsiniz. İzleyenler, videolarınızı ve ya da yaptığınız bir şeyi beğeniyor ise size bağışta bulunabilir. Diğer ülkeler ile kıyas yaptığımız zaman bağış miktarlarının daha az olduğunu görebiliriz. Bunun dolar dalgalanası ile yakından alakası vardır.

İnternetten para kazanmak için çeşitli yöntemler geliştirilmeye başlandı. Fakat kişinin hangi yöntemi tercih edeceğine karar vermesi son derece önemlidir. Bunun yanında sadece kazanç odaklı düşünmek mantıklı olmaz. İzleyiciler samimiyet ve içtenlik arar. Bu da eğer olmazsa izleyici tarafından anlaşılır ve Twitch ile kazanç elde edemezseniz. En güvenilir ve kaliteli sosyal medya haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Twitch takipçisi satın almak için

https://www.iyibudur.com/hizmetler/twitch-takipci

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir