Instagram profilime kimler baktı öğrenme

Sosyal medyanın önde gelen uygulaması Instagram, çok sayıda kullanıcısı ile ilgileri üzerine toplamaya devam ediyor. Bu noktada kişiler, kendilerinin profillerine kimlerin baktığını, kimler tarafından Stalk yapıldıklarını merak ediyor. Gün içinde pek çok kullanıcı sizin sayfanızı ziyaret edebilir. Profilinize bakanların kim olduğu yönünde bilgi almak için bizi takip edin.

Instagram’ın çok geniş bir dünya olması, gün içinde milyarlarca insanın uğrak yeri olması nedeniyle, hesabınıza kimlerin baktığını merak etmeniz son derece normal bir durumdur. Bazı Instagram kullanıcıları bu konunun daha fazla üzerinde durur. Merak edilen ise Instagram hesabınıza bakan kişileri görmenin mümkün olup olmadığıdır. Çok sayıda yanıltıcı uygulama karşınıza çıkabildiği için bu konuda bilgi sahibi olmak önemlidir.

Instagram uygulaması için hesabınıza bakan kişileri görmenize yardımcı olacak herhangi bir seçenek yoktur. Bu gizlilik ihlali olacağı için uygulama bu konuda son derece hassastır. Bu nedenle hesabınızı inceleyen insanların kim olduğunu fark edemezsiniz. Sadece hikaye paylaşımlarınıza bakan kişilerin kim olduğunu görmeniz mümkündür.

Bazı internet siteleri, Instagram hesabınıza bakan kişilerin kim olduğunu size göstereceklerini ve söyleyeceklerini iddia edebilir. Fakat bu tarz sitelere ve uygulamalara asla inanmamanız gerekebilir. Özellikle sizden bilgilerinizi isteyen sitelerden mutlaka uzak durmanız gerekir.

Instagram profilime bakanlar uygulaması

Instagram hesabıma bakanları görme uygulaması adı altında insanları yanıltan çok sayıda özellik olduğunu da ifade etmek gerekiyor. Bu noktada, daha önce de ifade ettiğimiz gibi kişi kendini takip eden kişileri bilebilir, beğeni ve yorumları görebilir. Fakat sizi takip etmeyen kişinin hesabınıza bakıp bakmadığını bilmeniz mümkün değildir. Bu anlamda yapabileceğiniz yanlışlıkla paylaşımın üzerinde aksiyonda bulunmasıdır.

Sosyal medyanın çok açık olması yanında, kişilerin güvende hissetmesi adına önemli kuralları olduğunu da bilmeniz gerekir. Buna göre profilinizi açabilir, kapatabilir, sadece takipçileriniz ile paylaşabilir, ya da sadece sizin takip ettiğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz. Bu tarz özellikler olması, kişinin kendini güvende hissetmesi noktasında son derece önemlidir. Güvenilir sosyal medya bilgileri için bizi takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir